BRASSERIE Raphaël

Jong aanstormend talent

De outdoor brasserie Raphaël speelt zich af achteraan in de tuin, onder de appelbomen en bij de kerselaar, tussen de heerlijke geuren van onze eigen kruidentuin. In deze romantische setting kunt u een tafel reserveren en genieten van stoere, diepe en rake smaken. De brasserie houdt van gerechten uit de houtoven, de rookkast of rechtstreeks van het open vuur.

Brasserie Raphaël wordt gedragen door een prachtig koppel dat onze huisstijl door en door kent. U zal onmiddellijk de ziel voor gastronomie ervaren bij de warme welkom van gastvrouw Kelly Ponjaert en de passie van chef Pieter van Rompaey zal u bij elke hap ontroeren. Beiden zijn kinderen van de zee en krijgen mijn zegen om zich creatief te ontplooien in deze unieke setting.

Als het slecht weer is wordt het gecommuniceerd via de site of social. Jullie zitten sowieso onder een tent dus bij regen kan dit perfect doorgaan, als het wat frisser is gewoon extra pulletje aan.

  • Openingsuren: donderdag/vrijdag/zaterdag: 12u tem 21u. Zondag: 12u tem 15u.
  • 2 shifts: 12u – 15u/18u-21u (op zondag tem 15u.).
  • Enkel tafels van max 4, indien eigen bubbel groter is dan 4 zijn meer personen aan 1 tafel toegelaten.
  • Reservatie is nodig en kan u via hier.
  • Keuken = brasseriekeuken à la carte en volgens dagaanbod: oesters, krab, kreeft, vis en vlees van de dag, vis en vlees charcuterie, buratta, bruscetta, enz…

Bekijk hier het à la carte menu en deel het gerust met familie/vrienden.

Wij werken volgens dagaanbod dus de kans dat de menu verschilt in de brasserie ten opzichte van deze digitale menu is zeer groot. Gelieve hier rekening met te houden. Op deze manier hebt u wel een idee van gerechten en prijzen.


BOETIEK Raphaël

Boetiek Raphaël sluit zijn deuren, u kan wel nog een bisqueBOX of aperoBAG bestellen. Afhaal is mogelijk gedurende de openingsuren van brasserie Raphaël.

Onze bisqueBOX gecombineerd met een overheerlijk zuurdesembrood laat je het goud van de zee proeven. Geniet van de heerlijke vischarcuterie uit de aperoBAG terwijl je blootvoets de duinen induikt.

  • Bestellen kan via info@willemhiele.be of 058/59.62.21
  • Bisquebox: 1L bisque, 1 zuurdesembrood, koffieroom, stokvisboter, gerookte haring en 2 flesjes Oud Bruin. 40 euro/2pers.
  • Aperobag: verschillende soorten vischarcuterie volgens dagaanbod, 1 canvas zak Denis Meyers en 1 flesje BRU. Kan aangevuld worden met aperitief naar keuze. 55 euro/2pers.
BAR Raphaël

Bar Raphaël sluit voorlopig de deuren, onze focus ligt nu op het restaurant Willem Hiele en de outdoor brasserie Raphaël